Voor het oplossen van een conflict maken we gebruik van een bemiddelingskring. Zo’n kring kan bestaan uit een heel team, twee personen en alles wat er tussen zit. Zowel interne conflicten als onenigheid met een klant of leverancier. Onze manier van bemiddelen gaat niet over daders en slachtoffers. Ook niet over waarheidsvinding. Het gaat over een situatie die niemand wenst, waar we liever van af zijn. 

We zorgen er op een respectvolle manier voor dat iedereen aan het woord komt, dat iedereen naar zichzelf kan kijken en dat er een gedragen besluit komt over de toekomst met betrekking tot te nemen acties om het conflict op te lossen dan wel een volgende keer te voorkomen. Wij zijn zeer ervaren gespreksleiders in deze soms emotionele en complexe omgeving. We faciliteren graag een constructief gesprek. 

Deze workshop wordt verzorgd door Jacqueline van Ewijk.

OVER JACQUELINE VAN EWIJK
Jacqueline is één van de oprichters van DOE. Ze maakte een school waar ze zelf als kind graag op had willen zitten en is nu gemotiveerd om al het moois van het democratische onderwijs door te geven.  Lees verder…

NEEM DIRECT CONTACT OP VIA
INFO@DOEBUSINESS.NL OF 0683321725