Elizabet Meerbeek werd geboren op 20 juni 1982 in Amsterdam. Ze groeide op in het Brabantse Dongen. Na het behalen van haar VWO-diploma studeerde ze Vrijetijdwetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Haar fascinatie voor menselijk handelen en de rol van vrijheid hierin werd hier gevoed en ontwikkeld.

Na haar afstuderen werkte ze enkele jaren voor een overheidsadviesbureau. Hier kwam ze onder andere in aanraking met jeugdzorg en de gemeentelijke wereld van de leerlingenzorg. Haar interesse in hoe jongeren zich ontwikkelen en hoe hen te begeleiden werd hier gewekt. De lerarenopleiding was daarop een logisch vervolg en wiskunde een vak dat ze zelf op school altijd met plezier had gevolgd. Ze kwam in aanraking met democratisch onderwijs in haar zoektocht naar een visie op onderwijs, waarin het belang van vrijheid werd onderkend. 

Toen bleek dat in haar eigen woonplaats Eindhoven een democratische school in oprichting was, sloot ze zich aan bij het oprichtingsteam van deze school. Inmiddels is ze bijna vijf jaar actief op DOE040 als docent wiskunde en mede verantwoordelijk voor de organisatie van het voortgezet onderwijs.

ELIZABET MEERBEEK Een workshop natuurlijk leren: leren vanuit eigen motivatie, zonder opgelegde leerdoelen. Onderbouwd met wetenschappelijke theorie en voorbeelden uit de praktijk.
ELIZABET MEERBEEK EN/OF JACQUELINE VAN EWIJK Een workshop in sociocratische besluitvorming: iedere stem telt.
ELIZABET MEERBEEK Een workshop speciaal voor wiskundeleraren. Omdat wiskunde ook te leren is zonder boek, met praktische materialen. Wiskunde voor DOEners.
NEEM DIRECT CONTACT OP VIA
INFO@DOEBUSINESS.NL OF 0683321725