Eric Mijnster heeft altijd het gevoel gehad dat we tot meer in staat zijn dan we denken. Ook tot meer dan we elkaar vertellen. Dat gevoel bracht hem o.a. bij la Route des Grandes Alpes. In juni 2015 stapte hij op de fiets bij het Meer van Genève om 650 kilometer en 14 Alpenbergen verder – na 36 uur zonder te slapen – af te stappen bij de Middellandse Zee. Vervolgens heeft hij al zijn spullen verkocht om voor onbepaalde tijd in een bus te wonen.

Zijn persoonlijke verhaal gaat over intrinsieke motivatie, het vertrouwen daarop en het handelen ernaar. Over persoonlijk leiderschap en de kracht van authenticiteit. Eric neemt je mee op een reis waarin alles kan.

REFERENTIES
“Eric is een opdelver van verwaarloosde dromen.”
– Henk-Jan Hoefman, organisator van Festival Compassie

“Zijn documentaire en boek raken je, maar als Eric voor een publiek staat bezorgt hij je echt kippenvel met zijn verhaal.”
– Myrthe Geerts, communicatieadviseur bij de Hoge Raad der Nederlanden

“Een heel inspirerend en herkenbaar verhaal. Wat een ervaring en lef, doorleefd en passend in de vraagstukken van nu.”
– Paul Driesen, mindconnector bij Delphi Mindconnection

“Dit verhaal moet doorverteld worden.”
– Hans Hupperetz, directeur van Scholengemeenschap Sophianum

OVER ERIC MIJNSTER

Eric Mijnster (1988) deelt zijn verhalen als inspirational speaker, met zijn boek Het geluksgevoel en met de documentaire Omdat ik het wil. Daarnaast speelt hij de 9+ theatervoorstelling Een ongelofelijk, belangrijk en waargebeurd verhaal over geluk enzo. Lees verder…

NEEM DIRECT CONTACT OP VIA
INFO@DOEBUSINESS.NL OF 0683321725